Январь 21, 2020

Декабрь 04, 2019

ASBIS, INFORTREND, СХОВИЩЕ, ЦОД

Уніфіковане сховище 4U від INFORTREND дозволить оптимізувати роботу ЦОД

Компанія АСБІС-Україна, офіційний дистриб'ютор Infortrend на українському ринку, повідомила про те, що виробник представив уніфіковане сховище 4U з 60-ма відсіками, орієнтоване на використання в центрах обробки даних.

Як зазначається, нова 60-відсікова система EonStor GS Gen2 характеризується найбільш передовими показниками продуктивності і високощільним корпусом, здатним вміщати до 896 дисків в одній системі, надаючи загальну ємність більше 10 ПБ . Цього показника цілком достатньо для вирішення різноманітних завдань у рамках сучасних прикладних сценаріїв із великим обсягом оброблюваних даних.

EonStor GS 3000/4000 Gen2 є новітнім поколінням високодоступних уніфікованих сховищ корпоративного класу від Infortrend з інтеграцією NAS, SAN та хмарного шлюзу до єдиної системи. Порівняно з рішеннями попередніх поколінь, GSGen2 забезпечує на 60% вищу продуктивність NAS, досягаючи пропускної спроможності операцій читання/запису на рівні до 9900/5500 МБ/с. Система також підтримує показник IOPS в 900K. До числа інших доопрацювань входить подвоєна ємність пам'яті, чотири вбудовані порти 10GbE для швидкісних з'єднань I/O та доступність найрізноманітніших форм-факторів.

Також відзначається, що рішення підтримує з'єднання через FC (8/16/32 Гб/с), iSCSI (10/25 Гб/с) та SAS (12 Гб/с) протоколи із хост-системами.

За додатковою інформацією прохання звертатися до фахівців компанії АСБІС-Україна: infortrend@asbis.ua.

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Infortrend Technology, Inc. – тайванська компанія з виробництва DAS-, NAS- та SAN-систем зберігання даних із підтримкою сторонніх дисків SAS SSD/HDD, SATA SSD/HDD та Nearline-SAS. Штаб-квартира знаходиться в місті Сіньбей, Тайвань. У березні 2019 року компанія була включена виданням CIO Applications Europe до ТОП-10 провайдерів хмарних рішень–2019.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.infortrend.com