Послуга сервісного обслуговування з відновленням працездатності на наступний робочий день (NBD)

Під послугою (далі по тексту - просто «Послуга») розширеного сервісного обслуговування на місці (Next Business Day on-Site Service) мається на увазі: рівень обслуговування обладнання, при якому на наступний робочий день (NBD) після реєстрації гарантійного випадку, і попереднього визнання того, що обладнання підлягає заміні, або відновлення працездатності, проводитися заміна обладнання, або запчастини, з виїздом фахівця на місце (on-Site) інсталяції - вид сервісу, при якому фахівець Виконавця, і / або Постачальника, виїжджає на місце знаходження проблемного обладнання на наступний робочий день з моменту звернення і, в більшості випадків, усуває неполадки на місці в той же день.

Учасники стандартних гарантійних зобов'язань:

• Постачальник - уповноважений на території України, дистрибутор обладнання виробників серверного обладнання, зазначених нижче в п.4.4 - компанія ТОВ ПІІ «АСБІС-Україна»
  • Представник Постачальника - фізична особа, що володіє правами представляти інтереси Постачальника по прийому-передачі товарів, запчастин або комплектуючих вихідного виробу, і здійснює відповідні технічні консультації, або роботи від імені Постачальника, та яка перебуває з ним у трудових відносинах.
  • Виконавець (сервіс-провайдер) - юридична особа, контрагент, уповноважений компанією ТОВ ПІІ «АСБІС-Україна» на надання послуг в рамках придбаного Пакету розширеного сервісного обслуговування.
  • Представник Виконавця (технічний фахівець сервіс-провайдера) - фізична особа, що володіє відповідною компетенцією (сервісний інженер) і здійснює відповідні роботи з надання Послуги від імені Виконавця, і яка перебуває з ним у трудових відносинах.
  • Замовник - юридична особа, яка придбала обладнання у компанії ТОВ ПІІ «АСБІС-Україна» для володіння або перепродажу іншим кінцевим споживачам, і можливо здійснила додавання додаткових сервісів, ПЗ, або іншого обладнання до вихідної комплектації або функціоналу вироби (сервера, системи зберігання, мережевого обладнання зазначеного в специфікації для даного типу сервісу) для розширення його характеристик, можливостей і організації додаткової вартості загального рішення на базі вихідного вироба.

Щоб отримати детальнішу інформацію перейдіть за посиланням