Февраль 27, 2020
Январь 21, 2020
Нова док-станція FIRECUDA GAMING DOCK: 4 ТБ, THUNDERBOLT 3, M.2 NVME, світлодіодне підсвічування

Февраль 12, 2020

ASBIS, SEAGATE

Компанія Seagate презентувала новий пристрій для ігрових систем – док-станцію Firecuda Gaming Dock, що підтримує високошвидкісний інтерфейс Thunderbolt 3.

14 лютого новинка з’явиться на українському ринку і буде представлена офіційним дистриб’ютором АСБІС-Україна.

Firecuda Gaming Dock –док-станція ємністю 4 ТБ, що об'єднує систему зберігання і концентратор, до якого можна підключити всі периферійні пристрої, використовуючи один кабель Thunderbolt 3. Набір портів, слот розширення для надшвидкісних твердотільних накопичувачів M.2 NVMe та світлодіодне підсвічування дадуть гравцеві можливість розкрити весь свій потенціал.

Док-станція з інтерфейсом Thunderbolt 3 включає роз'єми DisplayPort, USB 3.0, мережевий порт Ethernet RJ45, роз'єм 3,5 мм для мікрофона і звукового входу, а також роз'єм 3,5 мм для виведення звуку, що дозволяє підключити безліч ігрових пристроїв через один кабель Thunderbolt 3.

З розширюваним роз'ємом NVMe M.2 можна моментально оновити комп'ютер (наприклад, встановивши твердотільний накопичувач FireCuda 510 NVMeSSD) і миттєво завантажувати ігри, програми, карти тощо.Компактний розмір 270 × 135 × 51 мм та різнокольорові світлодіоди, що налаштовуються та керуються програмним забезпеченням Seagate Toolkit., роблять FireCuda Gaming Dock стильним доповненням до будь-якої ігрової системи.

Придбайте нову док-станцію Firecuda Gaming Dock в iнтернет-магазині Rozetka.ua за посиланням http://bit.ly/39BUX19

Ознайомитися з докладними характеристиками можна за посиланням: https://www.seagate.com/gb/en/consumer/play/firecuda-gaming-dock/

На додаткові питання будуть раді відповісти фахівці компанії АСБІС-Україна: seagate@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Seagate створює інфосферу та допомагає людству нарощувати потенціал, пропонуючи передові, ретельно продумані рішення для роботи з даними, розраховані на довгострокове застосування.

Дізнайтеся більше на сайті: www.seagate.com