Февраль 27, 2020
Дитячий інтерактивний стіл PRESTIGIO MULTIBOARD 43"

Февраль 19, 2020

PRESTIGIO MULTIBOARD, PRESTIGIO SOLUTIONS

Дитячий інтерактивний стіл PRESTIGIO MULTIBOARD 43"

Розпочав експансію українського ринку сенсорних пристроїв

У грудні 2019 року стартував офіційний продаж MultiBoard 43" D-series (UHD) –інноваційного інтерактивного стола, що ідеально відповідає освітнім та розвивальним потребам дітей віком від 3 до 12 років. Сучасне рішення для організації навчального процесу чи змістовних розваг поєднує розмаїття мультимедійних можливостей, функціональність, простоту користування та зручну регульовану конструкцію.

Новинка оснащена безпечним для зору сенсорним дисплеєм із функцією мультитач, що підтримує до 10 точок дотику, тож діти можуть спільно грати чи виконувати завдання. Екран надвисокої чіткості на базі технології ELED має діагональ 43 дюйми та роздільну здатність 3840x2160 (UHD), що робить перегляд відео, малювання та пізнавальні ігри ще більш яскравими та захопливими. Особливістю Prestigio MultiBoard 43" D-series є регульована підставка з можливістю нахилу на 90°, що трансформує стіл в інтерактивну дошку, а також протиударне скло та відсутність гострих кутів для безпеки дітей.

Стіл Prestigio MultiBoard 43" за замовчуванням працює на системі Android із можливістю встановлення та видалення будь-який застосунків. За потреби можна інтсталювати інше програмне забезпечення включно зі спеціалізованим інтерактивним навчальним середовищем Prestigio mClass, схваленим комісією з інформатизації закладів освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти України.

«Ми надзвичайно раді представити споживачам ексклюзив від бренда Prestigio, аналогів якому немає в Україні! Інтерактивний стіл стане чудовим прогресивним рішенням для обладнання найсучаснішого навчального класу дитячого садка чи початкової школи. Крім функцій та інтерфейсу, звичного для дітей нового покоління, простий у керуванні та інтуїтивно зрозумілий пристрій відкриває широкі можливості для інклюзивної освіти. Він дасть змогу повноцінно та успішно навчатися дітям з обмеженими фізичними можливостями – вадами слуху, аутичними розладами тощо, зокрема завдяки тому, що контентом MultiBoard 43" D-series можна керувати дистанційно – з пристрою викладача. Також інтерактивний стіл стане незамінним доповненням до дитячих розважальних куточків у громадських місцях – ресторанах, торгівельних центрах, автосалонах тощо, де малюки зможуть не лише весело, але й корисно провести час», відзначила керівник напряму Prestigio Solutions Анна Волковінська.

Офіційний дистриб’ютор продукції бренда Prestigio – компанія АСБІС-Україна.

Дізнатися додаткові деталі та замовити новий пристрій можна за посиланням: https://prestigio.ua/multiboards/multiboard-43-d-series-uhd або надсилайте ваші запити на еmail prestigiomb@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua

Міжнародний бренд Prestigio протягом 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio – смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення – успішно продається в 30 країнах світу. Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

Більше інформації: www.prestigio.com