Февраль 27, 2020

Ноябрь 11, 2019

ASBIS, SUPERMICRO, INTEL, XEON

SUPERMICRO забезпечує підвищення ефективності своїх рішень на базі INTEL XEON

Компанія АСБІС-Україна, офіційний дистриб'ютор продукції Supermicro на українському ринку, повідомила про те, що виробник анонсував підвищення продуктивності широкого спектру серверів, робочих станцій та материнських плат на базі нових процесорів Intel Xeon E-2200.

Як відзначається, крім оновлених чотирьох- та шестиядерних процесорів, компанія Intel представила нові восьмиядерні системи з технологією Turbo Boost, які дозволяють підвищувати максимальну частоту окремих процесорів від 4,5 ГГц до 5 ГГц, забезпечуючи зростання ефективності багатопотокових цілочисельних операцій на рівні до 16%. Наголошується також, що сімейство процесорів Intel Xeon E-2200 підтримує 128 ГБ пам'яті з частотою 2666 Мгц, що вдвічі перевищує показник попереднього покоління.

«Команда Supermicro розробляє модульні материнські плати, шасі та системні рішення, що забезпечують оперативну міграцію на новітні процесори, – прокоментував анонс Іван Тай, віце-президент Supermicro з питань керування виробництвом. – За допомогою новітніх процесорів Intel Xeon E-2200, число ядер у яких досягає восьми, а робоча частота – до 5 ГГц, наші клієнти миттєво отримують підвищення продуктивності власних енергоефективних систем».

Материнські плати Supermicro X11SC для процесорів Intel Xeon E-2100 також підтримуватимуть нові процесори Intel Xeon E-2200 у восьми різних модифікаціях та форм-факторах Micro-ATX, Mini-ITX, Wide I/O (WIO), орієнтованих на широкий спектр кінцевих ринків. Повідомляється, що клієнти можуть використовувати ці материнські плати в серверах базового рівня, робочих системах для малого та середнього бізнесу, робочих станціях, платформах граничних обчислень та інших прикладних сценаріях. Материнські плати на базі Intel Xeon E-2200 надають користувачам можливість підвищувати обчислювальну потужність без необхідності в реконфігурації своїх систем незалежно від того, чи використовують вони оптимізовану шасі Supermicro, чи які-небудь інші рішення. Нові процесори Intel Xeon E-2200 оснащені технологією Intel Software Guard Extension (Intel SGX), що забезпечує оптимізацію прикладного коду та підвищення безпеки.

Підкреслюється, що процесори Intel Xeon E-2200 миттєво підвищують обчислювальний потенціал окремих систем Supermicro. В результаті корпоративні клієнти та представники МСБ досягають більшої ефективності своїх базових серверів та робочих станцій 5039-С.

Збільшена кількість ядер та підвищена частота принесуть користь і в багатовузлових сценаріях, які реалізовуються центрами обробки даних, що використовують системи MicroBlade та MicroCloud із високою щільністю даних, а також користувачами лезвійних ГП-серверів SuperBlade. Технології граничних обчислень продовжують набувати популярності в міру зростання масштабів впровадження IoT та 5G, і на цьому фоні нові процесори Intel Xeon E-2200 також забезпечать можливість використання більшої кількості кінцевих пристроїв і підвищення локального обчислювального потенціалу для підтримки нових сервісів із застосуванням стійкових серверів 1019С та 5019С.

Продукція доступна зі складу компанії АСБІС-Україна в Києві.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Supermicro – світовий лідер у галузі технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.

Детальніше: http://supermicro.com