Январь 21, 2020
ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ

Про результати проведення Конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для проведення аудиту фінансової звітності товариства за 2019 рік

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПІДПРИЄМСТВО З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ «АСБІС-УКРАЇНА» на виконання ст.29 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» повідомляє, що за результатами Конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для проведення аудиту фінансової звітності товариства за 2019 рік учасником Товариства було прийнято рішення про укладення договору про проведення аудиту фінансової звітності товариства за 2019 рік з Товариством з обмеженою відповідальністю "ЕМЕРДЖЕКС АУТСОРСІНГ" (код ЄДРПОУ – 32525549, адреса: 03110, м. Київ, вул. Університетська, 13-А).