ASBIS розпочинає дистрибуцію рішень Tintri у Східній та Центральній Європі, країнах Балтії, Закавказзі, Центральній Азії, Близькому Сході та Північній Африці

Июль 06, 2020

ASBIS, Tintri

Холдинг ASBIS офіційно починає продаж рішень Tintri®, постачальника інтелектуальної інфраструктури для підприємств, до Росії, Білорусі, Казахстану, України, Польщі, Угорщини, Румунії, Болгарії, Словаччини, Чехії, Словенії, Хорватії, Боснії, Сербії, Македонії, Латвії, Литви, Естонії, Кіпру, Вірменії, Азербайджану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Узбекистану, Туркменістану, Грузії, Об'єднаних Арабських Еміратів, Бахрейну, Іраку, Кувейту, Оману, Катару, Саудівській Аравії, Ємену, Алжиру, Марокко, Єгипту та Тунісу

Рішення Tintri забезпечують унікальні результати у корпоративних центрах обробки даних за допомогою інтелектуальної інфраструктури, яка вивчає клієнтське середовище для здійснення автономних операцій. Завдяки можливості швидкого перетворення даних на дієву інформацію, рішення Tintri допомагають спростити та прискорити операції з метою розширення можливостей керування діловими відомостями, що неможливо за стандартної інфраструктури.Результатом є інфраструктура, яка активно реагує на потреби застосунків, підтримуючи потреби ринку та забезпечуючи справжню конкурентну перевагу.

Портфель рішень інтелектуальної інфраструктури Tintri включає сімейство продуктів VMstore™, Intelliflash™ та NexentaStor™.

«Ми раді співпрацювати з ASBIS задля розширення наших можливостей на ринку ЕМЕА, включно зі Східною Європою, Прибалтикою та Близьким Сходом, – зазначив Дарен Грос (Darren Gross), старший директор міжнародних каналів та продажів Tintri в країнах Бенілюкса та Північних регіонах. – Враховуючи маркетингові та технічні можливості ASBIS, її присутність на місцевих ринках, а також знання та положення в регіоні, наші взаємні партнери та постачальники послуг будуть добре підтримуватися для реалізації можливостей інтелектуальної інфраструктури і просування меж штучного інтелекту, автоматизації, прогнозної аналітики та хмарних рішень для підприємств».

Кваліфікована команда технічних фахівців та менеджерів із продажу ASBIS готова підтримати системних інтеграторів, постачальників хмарних послуг та центрів обробки даних із Центральної та Східної Європи та регіону Близького Сходу у виборі оптимального рішення для щораз більших потреб клієнтів у зберіганні та обробці даних.

«Підписання контракту з Tintri зміцнює позицію ASBIS як дистриб’ютора та постачальника рішень для центрів обробки даних і корпоративних клієнтів. Ми впевнені, що нашими зусиллями лінійка продуктів Tintri буде лідирувати в центрах обробки даних найбільших клієнтів регіону», – прокоментував Юрій Коваль, менеджер із розвитку бізнесу ASBISc Enterprises plc.

Якщо у Вас виникли запистання чи пропозиції, звертайтеся за e-mail адресою: vad@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Tintri, розташована в Силіконовій долині, є дочірньою компанією DataDirect Networks (DDN) – найбільшої в світі приватної компанії, що займається зберіганням даних. Tintri забезпечує унікальні результати в центрах обробки даних підприємства. Інтелектуальна інфраструктура Tintri з підтримкою штучного інтелекту вивчає середовище клієнта для автоматизації. Аналітичні дані допомагають спростити та прискорити діяльність та покращити ділову інформацію на основі даних. Тисячі клієнтів Tintri заощадили мільйони годин керування за допомогою Tintri. «Обирайте по-новому, вибір – за вами».

Дізнайтеся більше про портфель рішень Tintri на https://www.tintri.com/products