18 вересня відбудеться відкриття першого в Україні сертифікованого навчального центру з мови програмування SWIFT

Сентябрь 13, 2021

ASBIS-Ukraine

Приватний ліцей повного циклу Liko-School за підтримки своїх партнерів, компаній АСБІС-Україна та iOn запустили перший в Україні сертифікований навчальний центр для програмістів на мові Swift

Вже 18 вересня, в суботу, всі охочі можуть долучитися до заходу та дізнатися детальніше про майбутній курс. Учасники матимуть змогу послухати виступ Brenda Brierley, менеджера авторизованого навчального центру Apple та взяти участь у майстер класі від сертифікованого тренера Apple з мови програмування Swift, Ірини Скабенок.Для реєстрації достатньо лише заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3l46fT0

Опис курсу
Навчання мові Swift в офіційному сертифікованому навчальному центрі  розпочнеться вже 1 жовтня 2021 року та продовжиться до 1 червня 2022 року.
Навчальні програми Swift-центру розраховані на учнів старших класів, студентів вишів, новачків та початківців.
Слухачі отримають базові знання з теорії програмування. Також дізнаються про структуру, синтаксис, основні конструкції та шаблони мови Swift. По завершенню навчання та успішного складання іспитів кожний учень отримає особистий сертифікат від компанії Apple, який засвідчить їх вміння програмувати на Swift.
Детальніше про курс

З нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами!

Довідка
АСБІС-Україна є одним з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів та рішень, зокрема, продукції Apple. Це надійний, стабільний та прогресивний партнер із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Компанія входить до міжнародного холдингу Asbis, який працює на світових ринках IT-дистрибуції понад 30 років, має офіси у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та велику кількість професійних нагород.У портфелі компанії в Україні є понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів світових виробників.
www.asbis.ua

Liko-school -  ліцензована приватна школа повного циклу (1-11 кл.), яка працює з 2014 року.
Сучасне освітнє середовище, у якому застосовуються інноваційні технології, інтегроване навчання, STEM - підходи; впроваджено профільне навчання з технологічним спрямуванням та проєктна діяльність. У центрі навчальної діяльності - розвиток навичок ХХІ століття. Liko-school має свої освітні продукти: тренінговий центр для вчителів - “Учительська платформа”, дистанційну школу - “Liko Education Online”,  STEM-центр.
Більше інформації:

iOn - це єдина в Україні мережа магазинів техніки Apple, що має статус Apple Premium Reseller. А також одним з провідних в Україні постачальників техніки та рішень на базі Apple для компаній.
Статус Apple Premium Reseller передбачає високі стандарти надання послуг. Клієнти можуть замовити індивідуальні онлайн та офлайн-консультації, а також обрати сервісні послуги - від наклеювання захисного скла, до встановлення програм та ремонту.
Консультанти iOn допоможуть обрати девайс, налаштувати ПЗ, завантажити оновлення, перенести або відновити дані. Відремонтувати техніку Apple можна в сервісному центрі iOn в ТРК Retroville.Також клієнтам iOn доступна розстрочка, кредит та ексклюзивні умови вигідного обміну старої техніки Apple на нову - trade-in.