АСБІС-УКРАЇНА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ РЕКЛАМНОЇ КОАЛІЦІЇ

Один із найбільших дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень АСБІС-Україна повідомляє про вступ до Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК)

Всеукраїнська рекламна коаліція – громадська організація, що об'єднує активних гравців рекламного ринку: рекламодавців, рекламні і маркетингові агентства, засоби масової інформації. ВРК – одне з найавторитетніших професійних співтовариств, до складу якого сьогодні входить понад 170 компаній. Коаліція активно впроваджує нові прогресивні тенденції на рекламно-комунікаційному ринку на основі міжнародного та вітчизняного досвіду, а також займається організацією найбільших проектів в українській рекламній індустрії – премії Effie Awards Ukraine, Київського Міжнародного Фестивалю Реклами та фестивалю маркетингових і digital комунікацій WOW Done Awards, національних конкурсів ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of, шоу «Ніч рекламожерів» тощо.

«Ми впевнені, що членство у ВРК, яка консолідує провідних суб'єктів рекламного ринку України, відкриває багато можливостей перед нашою компанією з популяризації інформаційних технологій і з подальшого розвитку як рекламної, так і IT-галузі. Ми як провідний український IT-дистриб'ютор братимемо участь у найважливіших тематичних заходах вітчизняної рекламної сфери, знаходитимемо цікавих партнерів, а також знайомитимемо колег із передовими інноваціями та будемо оперативно отримувати від них кваліфікований зворотний зв'язок»,прокоментувала подію Тетяна Яценко, директор із маркетингу компанії АСБІС-Україна.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua