KINGSTON DIGITAL ПРЕЗЕНТУВАЛА НОВУ ЛІНІЙКУ SSD-НАКОПИЧУВАЧІВ DC500R

Апрель 02, 2019

ASBIS, KINGSTON, SSD-накопичувачі

KINGSTON DIGITAL ПРЕЗЕНТУВАЛА НОВУ ЛІНІЙКУ SSD-НАКОПИЧУВАЧІВ DC500R

SSD для центрів обробки даних, оптимізовані для читання та змішаних навантажень

Компанія Kingston Digital представила нові SSD для центрів обробки даних, оптимізовані для читання та змішаних навантажень.

Особливості нових моделей:

• висока стала швидкість обміну та стабільно низька латентність, які забезпечують передбачувану роботу;
  • гнучкі налаштування резервного об'єму (Over-Provisioning);
  • надійність індустріального рівня та розширений захист даних;
  • шифрування AES-256 біт.

Накопичувачі лінійки DC500R призначені для навантажень з інтенсивним читанням, таких як завантаження, веб-сервери, інфраструктура віртуальних робочих столів, операційні бази даних та аналітика в реальному часі. Провайдери хмарних сервісів та архітектори програмно-визначуваних систем зберігання даних можуть підлаштовувати сталу швидкість обміну та латентність зміною розміру резервної ділянки так, щоб забезпечити QoS, необхідне для їх навантажень. За ресурсу, достатнього для щодобового перезапису половини об'єму накопичувача впродовж всього терміну гарантії, DC500R дозволяє IT-адміністраторам забезпечити максимальний ефект від інвестицій у систему зберігання даних, використовуючи накопичувачі з високою продуктивністю, ресурсом та надійністю. Час старту продажів: середина квітня 2019 року. Офіційний дистриб'ютор продукції Kingston - компанія АСБІС-Україна. Орієнтовні ціни новинок:

• SEDC500R/480G 480GB SSDNow DC500R 2.5" SSD - 4 300 грн.;
  • SEDC500R/960G 960GB SSDNow DC500R 2.5" SSD – 8 300 грн.;
  • SEDC500R/1920G 1920GB SSDNow DC500R 2.5" SSD – 15 500 грн.;
  • SEDC500R/3840G 3840GB SSDNow DC500R 2.5" SSD – 28 400 грн.

Відео подробиці на каналі youtube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=OXiKh-sYPLw

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Kingston Digital, Inc. (KDI) є підрозділом з виробництва flash-продукції компанії Kingston Technology, Inc. – найбільшого світового незалежного виробника пристроїв зберігання даних. Компанія була заснована 2008 року. Її головний офіс знаходиться в місті Фаунтін Веллі, штат Каліфорнія, США.Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт
www.kingston.ru