Июнь 04, 2019

Апрель 24, 2019

ASBIS, Dell EMC, Go Beyond

АСБІС-УКРАЇНА долучилася до програми Dell EMC Go Beyond

Розвивайте свій бізнес та виборіть право на участь в семінарі Go Beyond!

Програма триватиме вісім тижнів, упродовж яких будуть оцінюватися успіхи з продажу сертифікованих продуктів Dell EMC.
Будуть зараховані всі продажі, здійснені з 18 квітня до 13 червня 2019 року.

Семінар буде проходити на мальовничому
й затишному європейському курорті.
Насолоджуйтесь природою, здоровим способом життя
та стабільністю на нашій унікальній святковій події!

Зареєструватися на порталі для участі

Офіційні партнери програми Intel та Microsoft.

За детальною інформацією звертайтеся dell@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом.

Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua