Prestigio отримали ГРИФ ІМЗО на весь модельний ряд Multiboard

Июль 12, 2018

Prestigio отримали ГРИФ ІМЗО на весь модельний ряд Multiboard

З радістю повідомляємо Вам, що 27 червня 2018 роки ми отримали ГРИФ ІМЗО (Інститут модернізації змісту освіти) на весь модельний ряд Мультіборд Prestigio.

Інтерактивні панелі торгової марки Prestigio типу Prestigio Multiboard відповідають педагогічним вимогам, визначеним галузевими нормативними документами і є рекомендованими до використання в освітньому процесі навчальних закладів України.Довідка: Державна наукова установа “Інститут модернізації змісту освіти” (далі – Інститут) утворений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 р. № 687 “Про утворення Інституту модернізації змісту освіти та Інституту освітньої аналітики” на базі державної наукової установи “Інститут інноваційних технологій і змісту освіти” з віднесенням його до сфери управління Міністерства освіти і науки України (далі – МОН).

Інститут є правонаступником державної наукової установи “Інститут інноваційних технологій і змісту освіти”.

Інститут є державною  установою.

Детальну інформацію по продукту шукайте на сайті http://multiboard.prestigio.ua/
Ваші запити на обладнання Prestigio Multiboard Ви можете надсилати за адресою: prestigiomb@asbis.ua