Supermicro на #GTC 2019 демонструє новітні оптимізовані GPU системи

Март 29, 2019

ASBIS, Supermicro

Supermicro на #GTC 2019 демонструє новітні оптимізовані GPU системи

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI) представляє самий великий в галузі портфель серверів на базі ГП NVIDIA®

Supermicro на #GTC 2019 демонструє новітні оптимізовані GPU системи, що відповідають ринковому попиту на навчання #AI, AI, транскодування відео та відео аналітику в різних галузях з новими функціями, включаючи #NVIDIA # T4 #GPU.

Компанія Super Micro Computer, Inc. (SMCI), світовий лідер в сфері корпоративних обчислювальних рішень, а також екологічно безпечних технологій для зберігання даних і мережевого взаємодії, представляє самий великий в галузі портфель серверів на базі ГП NVIDIA® на виставці в рамках саміту GPU Technology Conference (GTC) 2019, що проходить на території виставкового комплексу San Jose Convention Center з 18 по 21 березня.

Використовуючи технології графічних процесорів NVIDIA в поєднанні з великим досвідом самостійних інженерно-технічних розробок для проектування передових серверних систем, компанія Supermicro пропонує своїм клієнтам самий комплексний портфель рішень на базі ГП NVIDIA. Від NVIDIA Tesla®, Quadro®, GRID® і до серверної архітектури NVIDIA HGX-2 - в асортименті Supermicro представлені суперсервери (SuperServers), оптимізовані під весь спектр ринкових сегментів і додатків, включаючи VDI, професійні системи візуалізації, транскодинг, Інтернет речей, ШІ-формування логічних висновків і глибинне навчання.

Детальну інформацію про продукти Supermicro з підтримкою графічних процесорів NVIDIA можна отримати за посиланням https://www.supermicro.com/products/nfo/gpu.cfm.

Якщо у вас виникли запитання Ви зможете звернутися за електронною адресою: supermicro@asbis.ua

Пропонуємо до перегляду відео на youtube каналі: https://www.youtube.com/watch?v=J_yFUYsPcTs