Навчальний клас «Школа Супергероїв» з інтерактивною панеллю Prestigio Multiboard

Сентябрь 17, 2018

PRESTIGIO

Днями у дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» відкрилася «Школа Супергероїв». Сучасний освітній простір для дітей, які лікуються в стаціонарі, став можливим завдяки соціальному проекту «Право на освіту».

Ми обладнали навчальний клас школи інтерактивною панеллю Prestigio Multiboard. Сенсорний дисплей дозволяє писати, малювати та навіть створювати 3D-моделі за допомогою простого дотику по поверхні будь-яким непрозорим предметом. Панеллю можна користуватися дистанційно, можна підключати кілька цифрових пристроїв одночасно для колективної роботи, отримувати автоматизовану аналітику результатів контрольних робіт і тестувань, створювати інтерактивні уроки.

Та, найголовніше, панель Prestigio Multiboard безпечна. На відміну від крейдяної дошки, що створює шкідливий пил, якого дитині з чутливою дихальною системою необхідно уникати. Дякуємо телеканалу 1+1 за надзвичайно важливу ініціативу і тішимося, що отримали можливість долучитися. Ці діти – справжні супергерої. Вони мають право на гідну освіту!

Довідка

Міжнародний бренд Prestigio 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio – смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї, цифрові вивіски і спеціальне програмне забезпечення ― успішно продається в 30 країнах світу. Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження. Більше інформації: www.prestigio.com

Компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний і прогресивний партнер і роботодавець з великим спектром можливостей та світовим досвідом.