Оновлений каталог продуктів Dell

Апрель 25, 2019

ASBIS, DELL EMC

Оновлений каталог продуктів Dell

Відкрийте для себе нову лінійку потужних ноутбуків і настільних комп'ютерів, надійні монітори, інноваційні робочі станції, надійні сервери та інші продукти для підвищення ефективності вашого бізнесу

Новий каталог

Download Dell New Product Catalogue

Шановні партнери, тут ви можете ознайомитися з основною інформацією про продукти і рішення Dell.

Новинки Dell:

• Скоро в продажу Latitude 7400 2-in-1
    Новий Latitude 7400 2-in-1 з Dell Express Sign-in і процесором Intel® Core ™ i7 в приголомшиво компактному дизайні.
  • Новий Latitude 5290 2-in-1
    Найнадійніший у світі планшетний ПК 2 в 1 з потужністю ноутбука та мобільністю планшета *.
    * Оснащений Intel® Core ™ i7 до 8-го покоління.
  • OptiPlex 7760 "All-in-One"
    Перший 27-дюймовий процесор Dell InfinityEdge «все в одному» з процесором Intel® Core ™ i7 9-го покоління для максимальної продуктивності. Відрізняється вишуканим дизайном і додатковим процесором Intel® Core ™ vPro ™.
  • Dell Precision 7920 Tower
    Подвійна робоча станція в компактному виконанні, оснащена процесорами Intel® Xeon®.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до наших фахівців dell@asbis.ua