Цифрова трансформація освіти: «Техніка для бізнесу» організувала захід для педагогів Львівщини

Октябрь 31, 2018

Ефективне навчання: педагоги Львівщини відвідали захід про інноваційні технології в освіті

Днями за сприяння всесвітньо відомих виробників Microsoft, Prestigio та FIRST LEGO League у Львові відбулась конференція освітян на тему «Цифрова трансформація освіти – розширення можливостей учнів сьогодні для будівництва світу завтра»! Метою заходу було зібрати педагогів-однодумців, зацікавлених в розвитку Нової української школи з впровадженням інноваційних технологій, та показати шляхи реалізації процесів для ефективного навчання.

Компанія Microsoft приділяє значну увагу оптимізації програмного забезпечення для освітніх закладів, а також пропонує педагогам використовувати в навчальному процесі нестандартні рішення, наприклад, всесвітньо відому гру Minecraft – Minecraft: Education Edition. Завдяки їй діти з цікавістю освоюють програмування, математику, біологію, історію та інші предмети.

Компанія Prestigio на сьогодні дуже відома серед освітян, оскільки її мультиборди стоять в більшості шкіл України. Вона максимально допомагає в навчанні викладачів, щоб в школах все ширше поширювалось використання сучасних технологій.

Цього разу в доповіді акцентували увагу на програмне забезпечення MClass, яке використовується для побудови інтерактивного навчання.

Питання, яке на конференції підняли представники міжнародної інноваційної програми FIRST LEGO League, стосувалось впровадження робототехніки в навчальний процес.

Вони продемонстрували готові набори для початкових і старших класів, а найголовніше методичні матеріали для впровадження цих інновацій в процес навчання.

Надіємось, що усі запропоновані рішення зможуть бути впровадженні в навчальних закладах, адже основне їхнє завдання – полегшити процес навчання для учня та допомогти вчителю зробити цей процес цікавим, інтерактивним та по-справжньому ефективним.

Компанія «Техніка для бізнесу» виступила організатором цього заходу.

Досвід компанії в реалізації рішень для освітніх закладів дуже великий та різнобічний, про що свідчать реалізовані проекти в цій галузі, а співпраця з такими відомими виробниками забезпечує гарантовану якість та подальшу підтримку.

Контакти: ТОВ "Техніка для бізнесу",

79041, м. Львів, вул. Городоцька, 154